hellow beloq!

hai hai haiii... hihihi...

nmpaknya semangat untuk berblog secara hari2
hanyalah hangat2 ta*i ayam...

saya hilang semula... hee

bz ape lah sangat agak nya...

nak masukkan entry resepi kek coklat yang mabeles pun tak sempat2 lagi..

di ikuti dengan entry outstation ke temerloh 3 hari, pun tak sempat masukkan..

lagi entry ke segamat secara mengejut pun K.I.V..

entry buat sushi sendiri pun menunggu giliran,

entry resepi tiramisu yang seksi pun tak tersempat...

entry start berniaga hari ini pun belum berkesempatan..

entry cabaran entry 30 hari pun tak sempat di langsaikan lagi...

makanya,,, entry kasih sayang ini je sempat ku titip kan... hehehe...

k bye... tungguuuu...





2 ulasan:

Asia Malinka berkata...

hello saya blog walking ne...
tolong kunjungi balik ya

http://cewebirahi.blogspot.com/
http://platinum21.blogspot.com/
http://kpoplups.blogspot.com/
http://indobokep45.blogspot.com/

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)